Inštrukcie

PRÍSADY 4 osoby

  • 600 g hovädzieho mäsa nakrájaného na kocky
  • 25 ml dijonskej horčice
  • 25 g hladkej múky
  • 25 ml papriky
  • soľ a korenie
  • 2 strúčiky cesnaku, nadrobno nasekané
  • 1 cibuľa (50 g), najemno nakrájaná
  • 400 ml horúceho kuracieho vývaru (bez tuku)
  • 1 polievková lyžica (15 ml) paradajkovej pasty

ČAS PRÍPRAVY

15 min

ČAS VARENIA

30 min

ÚSPORNÝ REŽIM

15 min

OBTIAŽNOSŤ

Pohodlie

PRIEMERNÉ NÁKLADY

Nízky

  1. Vložte mäso do tlakového hrnca. Pridajte horčicu, potom múku, papriku, soľ a korenie.
  2. Potom v Tornáde nakrájajte cibuľu a cesnak a pridajte ich do mäsa. Dobre premiešajte.
  3. Pridajte horúci kurací vývar a paradajkovú pastu a miešajte, kým sa zmes dobre nepremieša. Dbáme na to, aby bolo mäso ponorené do tekutiny.
  4. Zaistite veko a mikrovlnnú rúru na 30 minút pri 900 wattoch.
  5. Počkajte 15′, kým vychladne, a otvorte kryt. Podávame so zemiakmi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *