Inštrukcie
PRÍSADY 4 osoby
- 600 g hovädzieho mäsa nakrájaného na kocky
- 25 ml dijonskej horčice
- 25 g hladkej múky
- 25 ml papriky
- soľ a korenie
- 2 strúčiky cesnaku, nadrobno nasekané
- 1 cibuľa (50 g), najemno nakrájaná
- 400 ml horúceho kuracieho vývaru (bez tuku)
- 1 polievková lyžica (15 ml) paradajkovej pasty
ČAS PRÍPRAVY
15 min
ČAS VARENIA
30 min
ÚSPORNÝ REŽIM
15 min
OBTIAŽNOSŤ
Pohodlie
PRIEMERNÉ NÁKLADY
Nízky
- Vložte mäso do tlakového hrnca. Pridajte horčicu, potom múku, papriku, soľ a korenie.
- Potom v Tornáde nakrájajte cibuľu a cesnak a pridajte ich do mäsa. Dobre premiešajte.
- Pridajte horúci kurací vývar a paradajkovú pastu a miešajte, kým sa zmes dobre nepremieša. Dbáme na to, aby bolo mäso ponorené do tekutiny.
- Zaistite veko a mikrovlnnú rúru na 30 minút pri 900 wattoch.
- Počkajte 15′, kým vychladne, a otvorte kryt. Podávame so zemiakmi.