Inštrukcie
PRÍSADY
4 osoby
- 25 g horkej čokolády
- 50 g praženého strúhaného kokosu
- 50 g mascarpone
- 25 g cukru
- 25 g horkej čokolády
- 12 drevených slamiek
ČAS PRÍPRAVY
15 min
ČAS VARENIA
2 min
ÚSPORNÝ REŽIM
30 min
OBTIAŽNOSŤ
Pohodlie
PRIEMERNÉ NÁKLADY
Stred
- 25 g rozdeľte na rovnaké kúsky. čokoládu a vložte ich do Micro Place Jug 1min. Vložte kryt a varte v mikrovlnnej rúre 1 minútu pri 360 W. Premiešajte a znova dajte do mikrovlnnej rúry na 45 “. Počkajte, kým vychladne 1 minútu, a potom miešajte, kým sa čokoláda úplne neroztopí.
- Pridajte strúhaný kokos, mascarpone a cukor a okamžite miešajte pomocou silikónovej špachtle, kým sa zmes nezhomogenizuje.
- Vložte silikónovú formu Mini Magic do nízkeho mraziaceho koša s dĺžkou 2,25 minúty. a rozdeľte zmes rovnomerne medzi jej 24 dutín. Vložte do mrazničky na 30 minút alebo do chladničky na 2 hodiny.
- Zvyšných 25 g roztopte. čokoláda ako v kroku 1 a potom pomocou rozpustenej čokolády sa pripojte k našim lízankám.