Inštrukcie

PRÍSADY

4 osoby

  • 25 g horkej čokolády
  • 50 g praženého strúhaného kokosu
  • 50 g mascarpone
  • 25 g cukru
  • 25 g horkej čokolády
  • 12 drevených slamiek

ČAS PRÍPRAVY

15 min

ČAS VARENIA

2 min

ÚSPORNÝ REŽIM

30 min

OBTIAŽNOSŤ

Pohodlie

PRIEMERNÉ NÁKLADY

Stred

  1. 25 g rozdeľte na rovnaké kúsky. čokoládu a vložte ich do Micro Place Jug 1min. Vložte kryt a varte v mikrovlnnej rúre 1 minútu pri 360 W. Premiešajte a znova dajte do mikrovlnnej rúry na 45 “. Počkajte, kým vychladne 1 minútu, a potom miešajte, kým sa čokoláda úplne neroztopí.
  2. Pridajte strúhaný kokos, mascarpone a cukor a okamžite miešajte pomocou silikónovej špachtle, kým sa zmes nezhomogenizuje.
  3. Vložte silikónovú formu Mini Magic do nízkeho mraziaceho koša s dĺžkou 2,25 minúty. a rozdeľte zmes rovnomerne medzi jej 24 dutín. Vložte do mrazničky na 30 minút alebo do chladničky na 2 hodiny.
  4. Zvyšných 25 g roztopte. čokoláda ako v kroku 1 a potom pomocou rozpustenej čokolády sa pripojte k našim lízankám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *