Čas prípravy: 10 minút

Čas varenia: 20 minút

Prípravné kroky

  1. TORNÁDOM, vybaveným vložkou čepele, vložte všetky ingrediencie, zakryte a ťahajte šnúru, kým nie je nahrubo nasekaná.
  2. Cesto rovnomerne rozdeľte na 4 porcie a formujte do karbonátov a potom ich stlačte lisom na hamburger.
  3. Ak chcete variť s grilom Micro Pro:
    Vložte 2 hamburgery do grilu Micro Pro. Umiestnite veko do nízkej polohy a mikrovlnnú rúru na 8 minút pri 900 wattoch. Otočte ich a dajte do mikrovlnnej rúry ďalšie 2 minúty.
    Pridajte ďalšie 2 hamburgery, zakryte v nízkej polohe a mikrovlnnú rúru po dobu 6 minút pri 900 wattoch. Otočte ich a dajte do mikrovlnnej rúry ďalšie 2 minúty.
  4. Varenie na sporáku:
    Olej zohrejte na veľkej panvici na strednom ohni. Pridajte hamburgery na panvicu a varte 5-7 minút z každej strany.
  5. Na pečenie:
    Vyberte rošt rúry a predhrejte rúru na 190 ° C. Umiestnite silikónovú fóliu s okrajom na stojan studenej rúry.
    Hamburgery položte na silikónovú fóliu s okrajom a varte 20 minút, pričom ich otočte v polovici varenia.
  6. Hamburgery podávajte v bezlepkových žemliach pridaním cibule, syra, šalátu a omáčok podľa chuti.

Prísady

Pripraví 4 porcie

  • 850 g konzervovaných červených fazúľ
  • 1 cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 65 g bezlepkového ovsa
  • 5 g rasce
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 45 ml olivového oleja

Slúžiť

  • Bezlepkové sendviče
  • cibuľa
  • syr
  • Listový šalát
  • omáčky podľa chuti

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *