Čas prípravy: 10 minút
Čas varenia: 20 minút
Prípravné kroky
- S TORNÁDOM, vybaveným vložkou čepele, vložte všetky ingrediencie, zakryte a ťahajte šnúru, kým nie je nahrubo nasekaná.
- Cesto rovnomerne rozdeľte na 4 porcie a formujte do karbonátov a potom ich stlačte lisom na hamburger.
- Ak chcete variť s grilom Micro Pro:
Vložte 2 hamburgery do grilu Micro Pro. Umiestnite veko do nízkej polohy a mikrovlnnú rúru na 8 minút pri 900 wattoch. Otočte ich a dajte do mikrovlnnej rúry ďalšie 2 minúty.
Pridajte ďalšie 2 hamburgery, zakryte v nízkej polohe a mikrovlnnú rúru po dobu 6 minút pri 900 wattoch. Otočte ich a dajte do mikrovlnnej rúry ďalšie 2 minúty. - Varenie na sporáku:
Olej zohrejte na veľkej panvici na strednom ohni. Pridajte hamburgery na panvicu a varte 5-7 minút z každej strany. - Na pečenie:
Vyberte rošt rúry a predhrejte rúru na 190 ° C. Umiestnite silikónovú fóliu s okrajom na stojan studenej rúry.
Hamburgery položte na silikónovú fóliu s okrajom a varte 20 minút, pričom ich otočte v polovici varenia. - Hamburgery podávajte v bezlepkových žemliach pridaním cibule, syra, šalátu a omáčok podľa chuti.
Prísady
Pripraví 4 porcie
- 850 g konzervovaných červených fazúľ
- 1 cibuľa
- 4 strúčiky cesnaku
- 65 g bezlepkového ovsa
- 5 g rasce
- soľ a korenie podľa chuti
- 45 ml olivového oleja
Slúžiť
- Bezlepkové sendviče
- cibuľa
- syr
- Listový šalát
- omáčky podľa chuti