Inštrukcie
PRÍSADY 3 osoby
- 1 cibuľa
- 1 strúčik cesnaku
- 3 lyžice olivového oleja
- 3 lyžice paradajkovej pasty
- 1 hovädzia kocka
- 1 lyžička suché bylinky: tymián alebo oregano
- 250 g mletého hovädzieho mäsa
- 1 lyžička cukru
- 400 g konzervovaných paradajok
- soľ a korenie
- 700 g cukety
- strúhaný syr na podávanie
ČAS PRÍPRAVY
20 min
ČAS VARENIA
24 min
ÚSPORNÝ REŽIM
5 min
OBTIAŽNOSŤ
málá
PRIEMERNÉ NÁKLADY
Stred
- V 1lt Micro Jug zmiešajte nakrájanú cibuľu, cesnak a 2 lyžice olivového oleja. Prikryjeme krytom a pečieme 3′ pri 600wattoch.
- Pridajte do Prémium misy 1 lit., paradajkovú pastu, drvenú hovädziu kocku vývaru, suché bylinky, mleté hovädzie mäso, cukor, konzervované paradajky, soľ, korenie. Pomocou šejkra dobre premiešajte.
- prikryte krytom a pečte 9 ‚pri 600 wattoch za stáleho miešania.
- Špiralizérom s červeným rezačom na tvar špagiet a nakrájajte cuketu.
- Pridajte 400 ml vody na základňu Microgourmetu. Vložte cuketové „špagety“ do cedníka. Položte cedník na základňu, prikryte krytom a varte 9-12′ pri 900 wattoch (9′ pre zeleninové cestoviny, 12′ pre mäkšie zeleninové špagety). Nechajte to stáť 5′. Dochutíme soľou, korením a pridáme 1 lyžicu olivového oleja.
- Zeleninové špagety podávame s paradajkovou omáčkou a strúhaným syrom.