Inštrukcie

PRÍSADY 3 osoby

  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 3 lyžice paradajkovej pasty
  • 1 hovädzia kocka
  • 1 lyžička suché bylinky: tymián alebo oregano
  • 250 g mletého hovädzieho mäsa
  • 1 lyžička cukru
  • 400 g konzervovaných paradajok
  • soľ a korenie
  • 700 g cukety
  • strúhaný syr na podávanie

ČAS PRÍPRAVY

20 min

ČAS VARENIA

24 min

ÚSPORNÝ REŽIM

5 min

OBTIAŽNOSŤ

málá

PRIEMERNÉ NÁKLADY

Stred

  1. V 1lt Micro Jug zmiešajte nakrájanú cibuľu, cesnak a 2 lyžice olivového oleja. Prikryjeme krytom a pečieme 3′ pri 600wattoch.
  2. Pridajte do Prémium misy 1 lit., paradajkovú pastu, drvenú hovädziu kocku vývaru, suché bylinky, mleté hovädzie mäso, cukor, konzervované paradajky, soľ, korenie. Pomocou šejkra dobre premiešajte.
  3. prikryte krytom a pečte 9 ‚pri 600 wattoch za stáleho miešania.
  4. Špiralizérom s červeným rezačom na tvar špagiet a nakrájajte cuketu.
  5. Pridajte 400 ml vody na základňu Microgourmetu. Vložte cuketové „špagety“ do cedníka. Položte cedník na základňu, prikryte krytom a varte 9-12′ pri 900 wattoch (9′ pre zeleninové cestoviny, 12′ pre mäkšie zeleninové špagety). Nechajte to stáť 5′. Dochutíme soľou, korením a pridáme 1 lyžicu olivového oleja.
  6. Zeleninové špagety podávame s paradajkovou omáčkou a strúhaným syrom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *