Prípravné kroky

  1. Predhrejte rúru na 180 ° C a vyberte rošt.
  2. Roztopte maslo a po vychladnutí ho vyšľahajte s cukrom a vanilkovým cukrom.
  3. Po jednom pridajte krupicu, pudingový prášok, citrónovú šťavu a vajce a dobre premiešajte.
  4. Nakoniec pridajte ricottu a všetko premiešajte dohladka.
  5. Silikónovú formu Srdce položte na stojan studenej rúry a cesto rozdeľte medzi 6 srdiečok.
  6. Pečieme a uistite sa, že medzi formou a stenami rúry, hornou a spodnou časťou, je najmenej 5 cm. Pečieme 30-40 minút.
  7. Po upečení nechajte formu v rúre vypnutú a otvorenú 5-10 minút, potom ju vyberte a otočte hore dnom.
    Pred rozbalením nechajte úplne vychladnúť.
  8. Prilepte tyčinky do každého srdiečka a ozdobte rozpustenou čokoládou a inými ozdobami podľa vášho výberu.

Priprava 6 porcií

Na cesto

  • 60 g masla
  • 75 g cukru
  • 1 PL vanilkového cukru
  • 0,5 lyžice krupice
  • 1 PL pudingového prášku (vanilková príchuť)
  • 2 lyžičky citrónovej šťavy
  • 1 veľké vajce
  • 250 g syra ricotta

Ozdobiť

  • 6 drevených palíc
  • 100 g rozpustenej čokolády
  • Farebné cukrové dekorácie

Čas prípravy

15 minút

Čas odpočinku

10 minút

Čas varenia

35 minút

Celkový čas

1 hodina

Obtiažnosť

Stredná

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *