Prípravné kroky

  1. Vyberte banán z mrazničky a nechajte ho pri izbovej teplote 15 minút.
  2. Dajte banán do lievika Sorbetovača a potom pridajte ingrediencie podľa chuti, aby ste vytvorili svoju obľúbenú chuť.
  3. Postup opakujte so všetkými ostatnými ingredienciami, ozdobte polevou podľa vášho výberu.

Poznámky

Návrh:

Ak neskonzumujete všetku zmrzlinu, môžete ju zmraziť v nanukoch.

Pre sladšiu, krémovejšiu zmrzlinu použite zrelé banány alebo pridajte trochu medu alebo javorového sirupu.

Priprava 6 porcií

  • Zoznam Banánová zmrzlina
  • 450 g mrazeného banánu
  • 1 ml vanilkového extraktu
  • štipka škorice

Zmrzlina Ciocobanana

  • 450 g mrazeného banánu
  • 30 ml kakaového prášku
  • 15 ml kokosového alebo mandľového mlieka

Zmrzlina Ciocomenta

  • 450 g mrazeného banánu
  • 0,5 ml extraktu z mäty piepornej
  • 45 ml čokoládových lupienkov

Bobuľová zmrzlina

  • 450 g mrazeného banánu
  • 100 mrazených bobúľ
  • 2 ml vanilkového extraktu

Čas prípravy

10 minút

Čas odpočinku

15 minút

Celkový čas

25 minút

Ťažkosti

ľahký

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *