Prípravné kroky

  1. Dvojitým sitom cícer dobre vypustite a opláchnite pod tečúcou vodou.
  2. Nalejte ich do TAJFÚNA vybaveného čepeľovou vložkou a jemne ich nakrájajte na pyré.
  3. Cviklu položte na dosku na krájanie Flexy a nakrájajte ju kuchynským nožom. Potom ho nalejte do TAJFÚNA a potiahnite šnúrku, aby ste ju jemne nasekali.
  4. Odstráňte vložku čepele a umiestnite lopatkovú vložku do TAJFÚNA
    Nalejte omáčku tahini a potiahnite šnúrku, aby sa všetko zmiešalo.
    Potom pridajte soľ a rascu. Zatvorte a znova potiahnite šnúrku.
    Nakoniec cez lievik nalejte čajovú lyžičku citrónovej šťavy a pokračujte v ťahaní za šnúrku.
  5. Ochutnajte hummus a v prípade potreby upravte chuť podľa svojich predstáv. Ak je to potrebné, pridajte trochu sezamového oleja, aby bol krémovejší.
    Môžete ho okamžite podávať s čerstvou a chrumkavou zeleninou alebo ho uložiť do uzavretej misy a uložiť do chladničky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *