Čas prípravy: 20 minút

Čas odpočinku: 10 minút

Čas varenia: 45 minút

Prípravné kroky

  1. Vyberte rošt rúry a predhrejte rúru na 210 °C. Na stojan studenej rúry položte silikónovú podložku s okrajom.
  2. Zemiaky ošúpeme a nastrúhame a potom ich vložíme do veľkej misy. Nalejte rozpustené maslo, dochuťte soľou a korením podľa chuti a premiešajte.
  3. Rozdeľte zmes na rovnaké časti a vytvorte fašírky. Použite Hamburger Set na ich vyrovnanie. Mali by ste dostať 8 zemiakových „palaciniek“.
  4. Položte ich na silikónovú podložku s okrajom. Položte rošt na najnižšiu úroveň rúry a pečte 40-45 minút.
  5. Mleté hovädzie mäso dochutíme soľou, korením a miešame, aby sa spojilo. Potom rovnomerne rozdeľte na 4 rovnaké porcie a vytvorte hamburgery s Burger Set.
  6. Hamburgery varte na panvici na strednom ohni 2-3 minúty*. Otočte ich, varte ďalšie 1-2 minúty, potom pridajte nakrájaný syr, položte veko na panvicu a varte 1 minútu. Podľa potreby upravte čas varenia, kým sa nedosiahne požadovaná prepečenosť.
  7. Vyberte hamburgery z panvice a pred podávaním ich nechajte 5-10 minút odpočívať.
  8. Zemiakové placky budú slúžiť ako sendvič. Rozotrite kečup na zemiakové placky. Šalát položte na 4 zemiakové placky kečupovou stranou nahor. Pridajte hamburgery, navrch dajte plátky horčice a paradajok, potom položte zvyšok, kečup stranou nadol. Ak je to žiaduce, pridajte rukolou alebo iný šalát.
  9. Podávajte ihneď.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *