Čas prípravy: 15 minút

Čas odpočinku: 5 minút

Čas varenia: 20 minút

Prípravné kroky

  1. Vložte koriander, chilli a jarnú cibuľku do TORNÁDA a jemne nasekajte.
  2. Mleté mäso a všetky zvyšné ingrediencie, okrem oleja, vložte do 3,5 l prémiovej miešacej misy a všetko premiešajte dohladka.
  3. Cesto rovnomerne rozdelíme na 6 porcií a vytvoríme karbonátky, ktoré sa majú lisovať hamburgerovou súpravou.
  4. Olej zohrejte na veľkej panvici na strednom ohni. Pridajte hamburgery na panvicu a varte 4-5 minút z každej strany alebo do zlatohneda.
  5. Vyberte hamburgery z panvice a pred podávaním ich nechajte 5 minút odpočívať.
  6. Hamburgery podávajte v hamburgerových žemliach s čerstvým koriandrom, nakrájanou červenou cibuľkou, chilli, uhorkou, jarnou cibuľkou, chilli omáčkou, kyslými uhorkami a limetkovými klinmi pre nádych sviežosti.

Prísady

Pripraví 6 porcií

  • 0,25 vetvičky koriandra
  • 1 červená alebo zelená čili paprička
  • 3 jarné cibuľky
  • 750 g filé z bielej ryby
  • 60 ml thajskej červenej kari pasty
  • 0,5 limetky
  • soľ a korenie podľa chuti
  • olej (slnečnicový, kokosový alebo zeleninový)

PRÍPRAVA:

  • 6 hamburgerových žemlí
  • Čerstvý koriander
  • 1 červená cibuľa
  • 1 červená čili paprička
  • 1 uhorka
  • 2 jarné cibuľky
  • Chilli omáčka (alebo iná thajská omáčka)
  • Uhorky
  • vápenné kliny

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *